Çekmeköy'de Yeşilçam Şarkıları söylendi

Çekmeköy'de Yeşilçam Şarkıları söylendi

Çekmeköy Doğa Parkı'nda, Çekmeköy Dayanışma Derneği tarafından 'Yeşilçam Şarkılarını Birlikte Söyleyelim' etkinliği düzenlendi.

İleri Haber

İstanbul Çekmeköy Doğa Parkı'nda Çekmeköy Dayanışma Derneği tarafından 'Yeşilçam Şarkılannı Birlikte Söyleyelim' etkimliği düzenlendi.

Çekmeköylülerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Yeşilçam müzikleri çalındı.

Dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekilen etkinlikte türküler hep birlikte söylendi. 

Etkinlikte önümüzdeki dönemde neler yapılabileceği konuşulurken, sonraki buluşma için parkta bir Yeşilçam filmi gösterme sözü verildi.

Çekmeköy Dayanışma Derneği'nin sosyal medya hesabı üzerinden etkinlik sonrası şu paylaşıma yer verildi:

ÇEKMEKÖY'DE GÜZEL BİR YAZ AKŞAMI

Meşe ağaçlarının altında, doğa parkta güzel bir yaz akşamıydı. Sokakta, parkta olmak güzel, yaz geceleri parklarda, sokaklarda olmak daha güzel. Çekmeköy dayanışması öncülük etti bu güzel kutlamaya. Zamanın akışında bir daha geri gelmeyecek 8 Temmuz 2019, pazartesi gününü aynı göğün altında beraber olmayı, yalnız olmadığımızı kutladık. Beraber olunca neler yapabileceğimizi kutladık. 

Doğa park önemli  bizim için kuzey ormanlarının bir ucu ayakta kalması için mücadele ettiğimiz minicik bir alan... Dayanışmayı ve komşuluğu burada da canlandırmak önemli...

Dernek yönetiminin düşündüğünden daha çok insan icabet etti davete. Hemen hemen kimse eli boş gelmemişti. Gecenin kahramanı canlı müzik ve çekirdekti. Ve bir de bitmeyen taze çay servisi. 

Gece boyunca daha çok Yeşilçam müzikleri çalındı. Bir sonraki buluşmaya parkta bir Yeşilçam filmi gösterme sözü verildi. Bu gece gelemeyenleri o buluşmaya bekleriz.