Canikli, baba Şaban Vatan hakkındaki suç duyurusunu 3’ten 5’e çıkardı: Baba Vatan yarın ifadeye gidecek

Canikli, baba Şaban Vatan hakkındaki suç duyurusunu 3’ten 5’e çıkardı: Baba Vatan yarın ifadeye gidecek

Nurettin Canikli Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan hakkındaki suç duyurusu sayısını 3’ten 5’e çıkardı. Baba Şaban Vatan yarın öğleden sonra avukatı ile ifade vermeye gidecek

Giresun'un Eynesil ilçesinde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin suç duyurusu üzerine savcılığa ifade verecek. Şaban Vatan, kızının öldürüldüğünü ve bu ölümün AKP'li Nurettin Canikli'nin de aralarında bulunduğu kişiler tarafından örtbas edildiğini söylüyor.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı baba Vatan'ı AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli'nin suç duyurusu nedeniyle ifade vermek üzere yarın öğleden sonra ifade vermeye çağırdı.

Şaban Vatan’ın avukatı Emel Bodur Kılıç, müvekkili hakkında Canikli tarafından yapılan birden fazla suç duyurusu olduğunu belirterek savcılık tebligatının, ifade alınmasının uzun süreli olacağını gösterdiğini söyledi.

Baba Vatan avukatının kendisini aradığını ve Canikli'nin hakkındaki suç duyurusu sayısının 3'ten 5'e çıktığını yazdı. Vatan yarın öğleden sonra ifade vereceğini duyurdu.