Cami inşaatında çalışan işçi ölü bulundu: 1 kişi gözaltına alındı

Cami inşaatında çalışan işçi ölü bulundu: 1 kişi gözaltına alındı

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatında çalışan bir işçi ölü bulundu. Ferit Aytekin isimli işçinin katil zanlısı olarak bir kişi gözaltına alındı.

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatında çalışan bir işçi, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulundu. Cansız bedeni bulunan işçinin 45 yaşındaki Ferit Aytekin (45) olduğu tespit edildi. Vücudunda darp ya da yara izine rastlanmayan Aytekin'in, ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatının yanından dün akşam geçenler, bir erkeğin hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, el ve ayakları bağlı haldeki  erkeğin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ferit Aytekin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı. Polis, olayı çözmek için çevredeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı.

Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aytekin'in katil zanlısı olarak 1 şüpheli gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının kimliği açıklanmazken, işlemlerinin sürdüğü bildirildi.