Çalışanlara saldıran polisin silahına el konuldu

Çalışanlara saldıran polisin silahına el konuldu

Karaman'da gittikleri kokoreççide çalışanlara ve iş yeri sahibine saldıran polislerden komiser yardımcısı E.E.'nin silahına el konuldu.

Karaman'da bir kokoreççide çalışanlara saldıran polislerden iş yeri sahibini yumruklayıp, başına tabanca doğrultan E.E.'nin silahına el konuldu.

Karaman'da Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi'nde meydana gelen olayda, Konya Emniyet Müdürlüğü Bosna Hersek Polis Merkezi'nde görevli komiser yardımcısı E.E. ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli özel harekat polisi B.Ş. ve 2 polis, Fatih Taşkıran'a ait kokoreççiye gitti.

Komiser yardımcısı E.E. yemek yerken, yanına garsonu çağırdı ve 'Neden bizimle daha çok ilgilenmiyorsunuz?' diyerek kulağını çekip, tokat attı.

BAŞINA SİLAH DOĞRULTTU

İş yeri sahibi Fatih Taşkıran, kasaya geldikleri sırada 4 polise 'Elemanımızın bir kusuru mu oldu, neden tokat attınız?' diye sordu. E.E. de Taşkıran'ı yumrukladı. Taşkıran da kasanın yanındaki kolonya şişesiyle vurarak karşılık verdi.

[ih2]

Bu sırada E.E., tabancasını çıkartıp Taşkıran'ın başına doğrulttu. Diğer polis memuru B.Ş. de garsona saldırıp, dövdü.

SİLAHINA EL KONULDU

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından ifadeleri alınıp, serbest bırakılan 4 polisten komiser yardımcısı E.E.'nin silahına el konuldu. Karaman Valiliği de E.E. ve B.Ş. hakkında adli soruşturmanın yanı sıra, idari soruşturma başlatıldığını ve soruşturma için de müfettiş istendiğini açıkladı. Valilik, olay sırasında polislerden biri tarafından havaya 2 el ateş edildiğinin de tespit edildiğini belirtti.