Çakıcı ve Peker arasındaki 'barış' görüşmelerine aracılık yapan isim ortaya çıktı

Çakıcı ve Peker arasındaki 'barış' görüşmelerine aracılık yapan isim ortaya çıktı

“En büyük uyuşturucu operasyonu” olarak lanse edilen Bataklık Soruşturması iddianamesinin şüphelilerinden biri olan Atilla Yıldırım’ın, Çakıcı ve Peker arasında arabuluculuk yaptığı ortaya çıktı.

Bataklık Soruşturması şüphelilerinden Atilla Yıldırım'ın Peker ile Çakıcı arasındaki kavgayı bitirmek için görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. Yıldırım’ın önce Makedonya’da Peker ile ardından da Bodrum’da Çakıcı ile görüştüğü belirtildi.

“En büyük uyuşturucu operasyonu” olarak lanse edilen Bataklık Soruşturması iddianamesinin şüphelilerinden biri olan Atilla Yıldırım’ın, bu soruşturma operasyona dönüşmeden önce polis tarafından dinlendiği ortaya çıktı.

Independent Türkçe’den Cihat Arpacık’ın haberine göre, Alaattin Çakıcı ile Sedat Peker arasındaki husumeti bitirmek için Atilla Yıldırım’ın devreye girdiği iddiaları doğrulandı. İddianameye yansıyan tapelerde, Çakıcı-Peker kavgasını bitirmek için önce Makedonya’ya gittiğini ve o sıralar Makedonya’da yaşayan Peker’le görüştüğünü belirten Yıldırım, Peker’le görüştükten sonra Bodrum’a giderek Çakıcı’yla bir araya geldiğini söyledi.

Bir görüşmesinde ise muhatabının kendisine “mafya babalarının üstü” diyerek övgüde bulunduğu da tespit edildi.

Barış görüşmelerinin ardından Peker ve Çakıcı’ya yakın isimlerin internetten birbirlerine tehdit ve hakaret içerikli videolar yayınlamalarına kızdığı da belirlenen Yıldırım’ın tüm bu gruplar üzerindeki etkisini ve caydırıcılığını göstermeyi de düşündüğü kayıtlara yansıdı.