Büyükçekmece'de kadın cinayeti: Uykusunda katledildi!

Büyükçekmece'de kadın cinayeti: Uykusunda katledildi!

Bahar Özcan'ı uykusunda boğarak öldüren Ünal Özcan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde Ünal Özcan, iki çocuğunun annesi olan ve 8 yıldır evli olduğu Bahar Özcan'ı uyuduğu sırada boğarak öldürdü. Kadın cinayetinin ardından polis ekiplerine teslim olan fail erkek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın cinayeti, dün gece saatlerinde Büyükçekmece Piroğlu Sokak'ta bulunan bir evde yaşandı. İddiaya göre, Ünal Özcan isimli erkek, dün akşam saatlerinde Bahar Özcan ile tartışmaya başladı. Kısa süren tartışmanın ardından Ünal ve Bahar Özcan uyudu.

UYKUSUNDA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ!

Gecenin ilerleyen saatlerinde fail erkek, Bahar Özcan'ı uykusunda boğarak öldürdü. Kadın cinayetinin ardından ne yapacağını şaşıran Ünal Özcan, bacanağını arayarak olayı anlattı. Kan donduran olayı duyan bacanağı ise durumu polise bildirdi.

POLİSE TESLİM OLAN ZANLI TUTUKLANDI

Bacanağının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise Bahar Özcan'a müdahale etmeye çalıştı. Yapılan çalışmanın ardından sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Ünal Özcan ise polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAHA FAZLA