Bursa'da kayıp doktorun cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Bursa'da kayıp doktorun cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Kendisine ulaşılamayan kalp cerrahı Mustafa Yalçın'ın serum bağlanmış cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde görevli 35 yaşındaki kalp cerrahı Mustafa Yalçın'ın cansız bedeni, serum takılmış şekilde ormanlık alanda bulundu.

Mustafa Yalçın, dün sabah saat 08:00’de otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Saat 11:00’de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Yalçın’ı merak eden ekip arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum, polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Genç kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine jandarma ekipleri Uludağ yolu üzerine yoğunlaştı. Yapılan araştırma neticesinde Mustafa Yalçın’a ait otomobil Uludağ yolu Yiğitali Mevkisi’nde kara saplanmış halde kapıları kilitli vaziyette bulundu.

Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma kiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla aranmaya başlandı. Arama faaliyetlerine AFAD’ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.

DONARAK ÖLDÜĞÜ ÜZERİNDE DURULUYOR

Genç doktorun cansız bedenine aracından 1 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ulaşıldı. Bir ağacın dibinde iki koluna da açılan damar yolundan verilen serumla uyutulduğu belirtilen Yalçın’ın donarak hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor.

Yalçın'ın ekipler tarafından incelenen aracında da bir not bulunduğu öne sürüldü. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

DAHA FAZLA