Bu da kaymakam uğurlaması: AKP'li çok, maske yok, fiziki mesafe sıfır

Bu da kaymakam uğurlaması: AKP'li çok, maske yok, fiziki mesafe sıfır

Tayini çıkan Edirne’nin İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar için Kaymakamlıkta bir uğurlama düzenlendi. Uğurlamada, Aslantatar dahil birçok kişide maske olmadığı görülürken, fiziki mesafe kuralları da hiçe sayıldı.

İleri Haber

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’ın tayini çıkması üzerine kalabalık bir topluluk Aslantatar’ı uğurladı. Uğurlamada maske, fiziki mesafe kurallarına dikkat edilmedi.

Kaymakamlar kararnamesi ile Bingöl ili, Kiğı ilçesi Kaymakamlığı’na atanan Edirne’nin İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar için Kaymakamlıkta bir uğurlama düzenlendi. Uğurlamada, Aslantatar dahil birçok kişide maske olmadığı görülürken, fiziki mesafe kuralları da hiçe sayıldı.

AKP’Lİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANIYLA YAN YANA

Aslantatar’ın uğurlandığı fotoğrafları eski AKP’li belediye başkanı Mehmet Kerman paylaştı. Fotoğraflarda, Kaymakam Aslantatar uğurlanırken, Kerman’ın da hep yakınında olduğu görüldü.

AKP UĞURLAMASINDA POLİSLERDE DE MASKE YOK

Kaymakamlık önünde çektirilen kalabalık fotoğrafta ise İYİ Partili İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal'ın da olduğu görüldü. Öte yandan fotoğrafta AKP İpsala İlçe Teşkilatı üyelerinin ağırlığı dikkat çekti. Uğurlamada yer alan polislerde maske olmadığı göze çarptı.

DAHA FAZLA