'Boykot' Diyen Erdoğan’ı Bakanları Bile Dinlemedi

'Boykot' Diyen Erdoğan’ı Bakanları Bile Dinlemedi

Erdoğan’ın ‘Amerika’nın ürünlerini boykot edin’ açıklamasını bakanlar bile dinlemedi. Soylu ve Akar’ın Iphone’lu pozları dikkat çekti.

ABD'nin yaptırım kararları sonrası yaşanan kur krizinin ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Amerika’nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların IPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venüs Vestel var" diyerek boykot çağrısında bulunmuştu. Erdoğan topluma bu çağrıyı yaparken, AKP'li bakanlar Hulusi Akar ve Süleyman Soylu'nun bugünkü IPhone'lu pozları dikkat çekti.

ERDOĞAN’IN MESAJINI ASKERLERE İPHONE'DAN DİNLETTİ

Milli Savunma Bakanı Akar, Kurban Bayramı’nın ilk gününde, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla birlikte Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na gitti. Bayramlaşma töreninden sonra Mehmetçikle kahvaltıda bir araya gelen Bakan Akar, iPhone marka telefonundan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan’ın bayram mesajını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nda görevli askerlere dinletti.

SOYLU'DAN DA İPHONE'LU MESAJ POZU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Kato Dağı’ndaki üs bölgesinde askerleri ziyareti sırasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı iPhone telefonundan aradı.  Erdoğan telefon aracılığı ile askerlerin Kurban Bayramını kutlarken, ABD markalı telefonla poz vermeleri dikkat çekti.