Boşanmak istediği erkekten ölüm tehditleri alan kadın: Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek

Boşanmak istediği erkekten ölüm tehditleri alan kadın: Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek

Sibel Bekar isimli kadın, boşanma davası açtığı Miktat Bekar isimli erkek tarafından ölüm tehditleri aldığını ifade ederken ''Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek” dedi.

İstanbul'da Sibel Bekar isimli kadın, maruz kaldığı şiddet ve hakaretlerden dolayı boşanma davası açtığı Miktat Bekar isimli erkek tarafından ölüm tehditleri aldığını söyledi. Bekar, “Çocuklarım her sabah ‘şükürler olsun annem yaşıyor’ deyip beni öpüyorlar. Sesimi duymazsanız çocuklarım toprağımı öpecek” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet'ten Zehra Özdilek'in haberine göre Sibel Bekar, İstanbul Anadolu 2. Aile Mehkemesi’nden, Miktat Bekar için defalarca koruma kararı aldırdı. Fakat Miktat Bekar bu koruma kararlarına uymadığı gibi babasının evinde yaşayan Sibel Bekar’ın evini basıp boşanmak isteyen kadını darp etmeye devam ediyor.

'BOŞANDIĞIN GÜN SENİ MEZARA SOKACAĞIM' TEHDİTLERİ

Bekar, koruma kararı aldırdığı erkeğın “Boşandığın gün seni mezara sokacağım” dediğini dile getirerek “Boşanma ve uzaklaştırma davalarımda bir sonuç alamadım. 9,10 şikâyet dilekçem var. Derdimi anlatmak için Kartal Adliyesi’ne gidip savcı ile görüştüm. Savcı bana ‘Ben mi seni koruyacağım git derdini basına anlat, sesini duyur’ dedi” diye konuştu.

Emniyet’e ve savcılığa yaptığı şikâyetlerin ölüm tenditlerinin önüne geçemediğini vurgulayan Bekar CİMER’e de başvuru yaptığını söyledi.

KIZINI DA DARP ETMİŞ

Annesi ile birlikte yaşayan Y. Bekar da babası hakkında Pendik Çocuk Büro Amirliği’nde ifade vererek şikâyetçi oldu. Y. Bekar ifadesinde iki kardeşini görmek için babasının yaşadığı eve gittiğini dile getirerek “Küfür etti, sonra beni eve bırakmak istedi. Ben de adresi öğrenmesin diye istemedim. Beni dinlemeyince 155’i aradım. Babam polisi aradığımı öğrenince kafamın arka tarafına vurdu. Ekip otosu gelip beni aldı” dedi.

DAHA FAZLA