Boşanma aşamasında olduğu kadının işlettiği dükkana kurşun yağdırmıştı: Bir kişi daha hayatını kaybetti

Boşanma aşamasında olduğu kadının işlettiği dükkana kurşun yağdırmıştı: Bir kişi daha hayatını kaybetti

İzmir'de Köksal Doğru'nun, boşanma aşamasında olduğu kadının işlettiği kuaför salonuna düzenlediği saldırı sonucu ağır yaralanan Gizem Önal da yaşamını yitirdi.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde Köksal Doğru isimli astsubayın, boşanma aşamasında olduğu Handan Doğru'nun işlettiği kuaföre düzenlediği silahlı saldıırda ağır yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti. Katil zanlısının da olay yerinde intihar ettiği saldırıda, ölü sayısı 4'e yükseldi.

Gaziemir'e bağlı Sevgi Mahallesi 80/9 Sokak’ta bulunan kuaför salonunun önünde 2 Eylül'de meydana gelen saldırıda, Astsubay Köksal Doğru (44); akşam saat 18.30 sıralarında boşanma aşamasında olduğu Handan Doğru’nun (39) işlettiği kuaför salonuna gelerek hem eşine hem de kuaförde bulunan kişilere kurşun yağdırdı. Handan Doğru ve kuaför salonuna malzeme tedariki sağlayan Alper Rapuroğlu (39) olay yerinde hayatını kaybetti. Kuaför salonunda çalışan Gizem Önal (26) ise ağır yaralandı. Köksal Doğru, düzenlediği saldırının ardından kuaför salonunun karşısında bulunan bir site içerisinde intihar etti.

55 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Saldırıda ağır yaralanan Gizem Önal önce Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, oradan da İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Gizem Önal, tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 55 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Genç kadının cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DAHA FAZLA