Boşandığı erkek tarafından şiddete maruz bırakılan Sibel Aslan sosyal medyadan yardım istedi: 'Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum'

Boşandığı erkek tarafından şiddete maruz bırakılan Sibel Aslan sosyal medyadan yardım istedi: 'Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum'

Boşandığı Onur Deniz isimli erkek tarafından şiddete maruz bırakılan ve ölümle tehdit edilen Sibel Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yardım istedi. Aslan, "Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun” dedi.

İleri Haber

Kayseri’de yaşayan Sibel Aslan, bir yıl önce boşandığı Onur Deniz isimli erkek tarafından şiddete maruz bırakılıp ölümle tehdit edilmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yardım istedi. Aslan paylaşımlarında “Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun" dedi.

Aslan şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Karşımda madde bağımlısı olan bir insan var. 6 sene önce evlendim. 1 sene önce de anlaşmalı boşandım ama halen kurtulamadım. Benden şans istiyor. Defalarca verdim ama sonuç aynı. Hep ben zarar görüyorum ama artık sırf o barışmak istiyor diye barışmak istemiyorum. Bu adamdan korkuyorum.

'BEN ÖLMEDEN SESİM OLUN'

Barışma isteğini reddettiğim için hayatımda birinin olduğunu ve onunla ilişkim olduğunu düşünüp çevremdeki tüm erkek tanıdıklarıma ulaşıp onları tehdit edip, ahlaksız sorular soruyor. Kafasında kurduğu şeylerden ötürü benim onu ihanet ettiğimi ve namussuzluk yaptığımı söylüyor. Bu durum onda artık hastalık haline gelmiş durumda. Beni öldüreceğini, yok edeceğini son olarak da kendisine sıkacağını söylüyor. Defalarca uzaklaştırma almama rağmen Onur’u durdurmaya yetmiyor. Gerekli cezayı alması için benim sesim olun, paylaşın lütfen. Arkamda gözü yaşlı bir evlat bırakmak istemiyorum. Bir kadın cinayetinin haberi olmak istemiyorum. Ben ölmeden sesim olun.”

'SENİ ÖLDÜRECEĞİM BİTTİ BU İŞ'

Sibel Aslan paylaşımlarında kendisi öldüreceğini söyleyen Onur Deniz'in gönderdiği mesajları da yayınladı. 

Deniz'in "Son günlerimiz Sibel son. Sen ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bunun sonucu ikimiz için de felaketle sonuçlanacak. Senin şikayetlerin işe yaramaz Sibel. Seni öldüreceğim bitti bu iş" diyerek Sibel Aslan'ı tehdit ettiği görülüyor. 

'İFADEMİ VERİR TAM GAZ DEVAM EDERİM'

Öte yandan Onur Deniz'in, Sibel Aslan'a gönderdiği mesajlarda "Git beni şikayet et. Ne yapacaklar? Tehditten 2-3 ay hapis verecek. Karakolda ifademi verir tam gaz devam ederim" demesi ayrıca dikkat çekiyor.

DAHA FAZLA