Boşandığı erkek tarafından öldürülen Emine Bulut cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Boşandığı erkek tarafından öldürülen Emine Bulut cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Kırıkkale'de Emine Bulut, 4 yıl önce boşandığı Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki çocuğunun önünde bıçaklanarak öldürüldü. Hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kırıkkale'de Emine Bulut (38) boşandığı Fedai Baran (43) tarafından 10 yaşındaki çocuğunun önünde bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Kadın cinayeti, 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'ndeki kafede işlendi. Fedai Baran, 4 yıl önce boşandığı Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında çıkan tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla Emine Bulut'u vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Fedai Baran, olayın ardından Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı. Baran, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Emine Bulut'un öldürülmesinin ardından kadın cinayetnin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü. 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Emine Bulut cinayetine ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Kırıkkale’de 38 yaşındaki E.B’nin eski eşi tarafından öldürülmesine ilişkin olarak sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan görüntü ve haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur;

18.08.2019 tarihinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan cinayetin ardından Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerimiz olaya anında müdahil olmuştur.  Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir.  Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın yaşandığı andan itibaren ekiplerimizce 7/24 takip edilmektedir.

Cinayeti gerçekleştiren kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup konu ile ilgili iki Hukuk Müşaviri görevlendirilmiştir.

Söz konusu çocuğumuzun ve yakınlarının bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için malum görüntülerin sosyal medya başta olmak üzere çeşitli mecralarda paylaşılması kızımızı ve ailesini bir kez daha yaralamaktadır. Bu nedenle, bu görüntülerin paylaşılıp yayılmaması konusunda sorumluluk sahibi vatandaşlarımızdan duyarlılık beklemekteyiz.

Bakanlık olarak yargı sürecinin ve kızımızın psikolojik ve sosyal durumunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

DAHA FAZLA