Bolu'da parkta yürüyüş yapan kadına bıçaklı saldırı

Bolu'da parkta yürüyüş yapan kadına bıçaklı saldırı

Karaçayır Parkı'nda sabah saatlerinde bir kadını bıçakla yaralayan saldırganı arama çalışmaları sürüyor.

Bolu'da 24 yaşındaki M.C. adlı kadın, yürüyüş yaptığı parkta tanımadığı bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 bıçak darbesi alan kadın hastaneye kaldırıldı, polis ise kaçan saldırganı arıyor.

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Karaçayır Parkı'nda saat 10.00 sıralarında meydana gelen saldırıda, parkta yürüyüş yapan M.C.'yi, yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, ekmek bıçağı ile bacağından ve ellerinden yaraladı.

Çevredekilerin genç kadına yardıma koştuğu sırada, saldırgan ekmek bıçağını olay yerine atıp, kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri M.C.'ye ilk müdahalede bulundu. Hayati tehlikesi bulunmayan genç kadın, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise, kaçan saldırganı, kimliğini belirleyip yakalamak için bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı.

Genç kadın ifadesinde, saldırganı tanımadığını belirterek, "Parkta yürüyordum. Tanımadığım bir kişi yanıma yaklaştı. Bir anda bacağımda bir acı hissettim. Çığlık attım. İki defa daha bıçağı salladı. Elime ve bacağıma geldi. Çığlıklarım üzerine çevredekiler koşmaya başlayınca saldırgan kaçtı" dediği öğrenildi. (DHA)

DAHA FAZLA