Boğaziçili kadınları aylardır taciz eden şahıs tutuklandı

Boğaziçili kadınları aylardır taciz eden şahıs tutuklandı

Boğaziçi Üniversitesinde okuyan ve Rumeli Hisarüstü’nde ikamet eden kadın öğrencileri sürekli olarak taciz eden Murat Uncuoğlu tutuklandı.

Rumeli Hisarüstü’nde oturan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi kadınları aylardır taciz eden ve birçok suçtan sabıka kaydı bulunan Murat Uncuoğlu isimli şahıs 22 Şubat’ta görülen duruşmada tutuklandı.

Sanık, duruşmada, “İddianamede belirtildiği gibi kimseye tacizde bulunmadım. Şikayetçinin karşısına bilerek çıkmıyorum, o beni tesadüfen görmüşse bilmiyorum” dedi.

Hakkındaki şuçlamaları kabul etmediğini beyan eden sanık, “Ben çok eskiden Şişli Etfal Hastanesine gitmiştim, uykusuzluk sorunum vardı. Psikiyatri bölümünde tedavi olmuştum” diye konuştu.

Kadınların şikayeti üzerine açılan davanın 5. duruşması ise bugün görüldü.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilirken, avukatının talebi üzerine Uncuoğlu’nun akıl ve ruh sağlığı ile hasta olup olmadığının tespiti için rapor hazırlanmasına karar verildi.

Sarıyer’de ikamet eden sanık Uncuoğlu uzun süredir Rumeli Hisarüstü mahallesindeki kadınları taciz ediyordu. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan şahsın ilk taciz davası 22 Eylül’de görülmüş, duruşmaya gelmemiş ve hakkında zorla getirilme kararı çıkarılmıştı. O tarihten beri mahallede dolaşmaya ve kadınları taciz etmeye devam ediyordu.

 

 

DAHA FAZLA