Birbirlerine girdiler: 'Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyor ve nefret ediyorum'

Birbirlerine girdiler: 'Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyor ve nefret ediyorum'

AKP'li Burhan Kuzu'nun 17 Ağustos Gölcük Depremi'yle ilgili Bülent Ecevit hükümetinin, depremzedeler için gelen yardım paralarıyla memur maaşlarını ödediğini söylemesine tepki gösteren "MHP'li Enginyurt, Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyor ve nefret ediyorum” dedi.

İleri Haber

Elazığ’daki 6.8’lik depremin ardından 1999 Gölcük depremini hatırlatarak, Bülent Ecevit hükümetinin, depremzedeler için gelen yardım paralarıyla memur maaşlarını ödediğini söyleyen AKP’li Burhan Kuzu’ya, MHP’li Cemal Enginyurt’tan yanıt geldi. Enginyurt, “Yazıklar olsun Kuzu sana ve senin gibilere. Rahmetli Ecevit de, Devlet bey de 1 kuruş haram yemedi” ifadelerini kullandı.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak’ta meydana gelen ve şu ana kadar resmi rakamlarla 39 kişinin hayatını kaybettiği 6,8’lik depremin ardından yurttaşlar özellik sosyal medyada “Deprem vergileri nerede” diye sordu. Yurttaşların haklı tepkisinden rahatsız olan eski AKP Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Sırf muhalefet yapmak için, insanların acısı üzerinden siyaset yapanlar var” dedi ve 17 Ağustos dönemindeki Bülent Ecevit hükümetinin, depremzedeler için gelen yardım paralarıyla memur maaşlarının ödendiğini söyledi.

'BURHAN KUZU'DAN NEFRET EDİYORUM'

Kuzu’nun bu açıklamasına cevap veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise yine Twitter hesabından “Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyor ve nefret ediyorum” dedi. Enginyurt’un ayrıca, “Yazıklar olsun Kuzu sana ve senin gibilere. Rahmetli Ecevit de, Devlet bey de 1 kuruş haram yemedi” ifadelerini kullandığı paylaşımı şöyle: