Bir gazete daha son baskısını yaptı

Bir gazete daha son baskısını yaptı

2002'de kurulan ve Demirören Medya Grubu'na ait olan Vatan gazetesi bugün son baskısını yaptı.

16 yıldır yayım hayatına devam eden Vatan gazetesi, bugün itibarıyla e-gazete ve Milliyet gazetesinin hafta sonu eki olarak okuyucuyla buluşmasına karar verildi. Gazetevatan.com, dijital hayatına devam edecek.

Vatan gazetesinde son baskı üzerine yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Halktan kopmadan, kimseden korkmadan' sloganı ile 16 yıl önce başladığımız yolculuğa bugün nokta koyuyoruz.

Bizi bu habercilik serüveninde yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Vatan artık yazılı basında olmayacak ancak genç ve dinamik haberciliği gazetevatan.com'da ve hafta sonları Milliyet'in eki olarak devam edecek.

Saygılarımızla.”

DEMİRÖREN GRUBU’NDAN AÇIKLAMA

Demirören Medya Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Grubumuzun yeniden yapılandırma çalışmalarına istinaden 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan gazetesi 1 Kasım 2018 tarihi itibarıyla artık Milliyet gazetesinin hafta sonu eki olarak okuyucusuyla buluşacaktır. Vatan’ın e–gazete uygulaması da devam edecek olup isteyen okuyucular bu mecradan da gazetelerine ulaşabileceklerdir. Gazetevatan.com ise dijital ortamda yayınını sürdürecektir. Kurulduğu günden bugüne kadar özgün çizgisi ile özellikle genç okuyucuların ilgisini çekmeyi başaran Vatan gazetesinin dijital uygulamalarının genç kuşağın bu mecralardaki favorilerinden biri olmayı sürdüreceğine eminiz. Bu stratejik kararımızın yaratacağı ek imkanlar gazetevatan.com’un daha da güçlü bir şekilde yayıncılık yapmasını sağlayacaktır’’ denildi.

DAHA FAZLA