Bir çocuğu istismar edip serbest kaldı, 2 çocuğu daha cinsel istismara maruz bıraktı

Bir çocuğu istismar edip serbest kaldı, 2 çocuğu daha cinsel istismara maruz bıraktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Tuncay Çınar ismindeki şahıs 2 çocuğa daha cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Daha önce 9 yaşındaki bir çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada mahkeme tarafından serbest bırakılan ve çocuğun stresten kalp krizi geçirmesine neden olan Tuncay Çınar isimli zanlı, Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2 çocuğa daha cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.   

Tuncay Çınar isimli şahsın, Menteşe'nin Salih Paşalar Mahallesi'ndeki Salih Paşalar İlkokulu'nun bahçesinde çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine jandarma ekipleri, şüpheliyi Ula ilçesi Gökova Mahallesi'nde gözaltına aldı. Muğla Barosu'ndan gelen avukatlar ve psikologlar eşliğinde çocukların ifadeleri alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Tuncay Çınar, tutuklandı. 

İSTİSMARA UĞRAYAN ÇOCUK KALP KRİZİNDEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Evrensel'in haberine göre, Tuncay Çınar, İzmir'de 2 yıl önce 9 yaşındaki bir çocuğa istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı. İstismar mağduru çocuk ise duruşma öncesi yaşadığı stres nedeniyle kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

Aile, çocuklarının ölümünden sorumlu tuttuğu Tuncay Çınar hakkında, Asliye Hukuk Mahkemesi'nde maddi ve manevi tazminat davası açmıştı. Davada, Yağmur'un kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğinin belirtilmesine rağmen Tuncay Çınar, geçen yıl tahliye edilmişti.

DAHA FAZLA