Binali Yıldırım 'Hızlı treni ben yaptım' dedi, torunu 'Niye hızlı gitmiyor' diye sordu

Binali Yıldırım 'Hızlı treni ben yaptım' dedi, torunu 'Niye hızlı gitmiyor' diye sordu

Binali Yıldırım, torunlarıyla birlikte Yıldırım'ın 'Ben yaptım' dediği hızlı trene bindi, Yıldırım'ın torunu "Dede hızlı trene bindik ama niye hızlı gitmiyor bu?" diye sordu.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına rağmen Meclis Başkanlığı görevini bırakmamakta ısrarcı olan Binali Yıldırım, tepkiler üzerine Meclis Başkanlığı görevini Celal Adan’a devretmesinin ardından eşi ve torunlarıyla hızlı tren ile İstanbul’a gitti.

Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve torunları ile birlikte hızlı trenle İstanbul'a hareket ederken, trende gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın torunları ile yaşadığı diyalog da kameralara yansıdı. Yıldırım'ın torunu Ali, Yıldırım'ın 'Ben yaptım' dediği hızlı trene ilişkin "Dede hızlı trene bindik ama niye hızlı gitmiyor bu" diye dedesine sorunca, Yıldırım da "Gençler hızlı. Bunlar z kuşağı. Z kuşağı olunca daha hızlı hayat akıyor. Şimdi televizyonlar senin konuşmanı verecek bizimki güme gidecek nasıl yapacağız" diyerek espri yapmaya çalıştı.