Binali Yıldırım: Bu seçim PKK ve FETÖ'yü meşrulaştırma seçimidir

Binali Yıldırım: Bu seçim PKK ve FETÖ'yü meşrulaştırma seçimidir

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım "Bu seçim PKK ve FETÖ terör örgütünü meşrulaştırma seçimidir" dedi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada milyonlarca seçmeni hedef aldı. bu kez farklı olduğunu belirterek, Yıldırım, "Bu seçim PKK ve FETÖ terör örgütünü meşrulaştırma seçimidir" diye konuştu.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul Çekmeköy'de 'Biz Anadoluyuz' buluşmasında Sivas, Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan ve Iğdırlı yurttaşlarla bir araya geldi. Yıldırım'a Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz eşlik etti. Sabah saatlerinde başlayan programa mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Binali Yıldırım, katılımcılara kısa bir konuşma yaptı.

'BU SEÇİM PKK VE FETÖ'YÜ MEŞRULAŞTIRMA SEÇİMİ'

Yıldırım seçimlere çok kısa bir süre kaldığını hatırlatırken milyonlarca seçmeni hedef aldı.

AKP'li Binali yıldırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzde 9 günümüz var. 14 Mayıs'ta sandığa gideceğiz. 16. seçimimizi yapacağız. Biz 15 seçimi geride bıraktık. 3 Kasım 2002'den beri 15 seçim yaptık. 15 seçimde de sizler milletimiz arkamızda durdu ve her seferinde desteğinizi arttırarak 'yola devam' dediniz. Bu seçim biraz farklı. Ne olacak diyeceksiniz. Yani seçim seçimdir.

Ama bu seçim farklı. Neden farklı biliyor musunuz? Bu seçimde ilk defa, ilk defa uğruna on binlerce şehit verdiğimiz bölücü terör örgütü 15 Temmuz'da şehit verdiğimiz 251 kardeşimizin ölümüne sebep olan FETÖ terör örgütü sandığa geliyor. Sandığa ortak oluyor. Bu seçim PKK ve FETÖ terör örgütünü meşrulaştırma seçimidir.

Bu seçim, bizim seçimimiz olmaktan çıktı. Bu seçim bölgemizi yeniden şekillendirmeye çalışan, emperyal güçlerin ve onların maşası PKK, YPG, PYD örgütlerinin, FETÖ'nün sahne aldığı bir seçime dönüşmüştür."