Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımıza diktatör diyorlar ama 60'ın üzerinde ile gidiyor

Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımıza diktatör diyorlar ama 60'ın üzerinde ile gidiyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Batman'da konuştu.

Aynı zamanda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi de olan, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Batman'da katıldığı bir etkinlikte konuştu.

Bilal Erdoğan "Cumhurbaşkanımıza 'diktatör' diyorlar ama bakıyorsunuz 60’ın üzerinde ile gidiyor. Çok sayıda miting yapıyor. Niye? Çünkü millete kendini anlatmaya çalışıyor. Milletin gönlünü almaya çalışıyor. İftiracıların iftiralarını deşifre etmeye çalışıyor" şeklinde konuştu.

[ih2]

'CUMHURBAŞKANINI EN İYİ TANIYANLARDAN BİRİYİM'

 

Bilal Erdoğan konuşmasında "Neyi anlamaya çalışıyorum? Ben Cumhurbaşkanımızı en iyi tanıyanlardan biriyim. Bu son 16 yılda işte AK Parti’nin oylarının düştüğü ve HDP’’nin oylarının yükseldiği bu süreci hem görüyorum hem Cumhurbaşkanımızın bu bölgeyle ilgili ve bu bölgenin insanı ile ilgili hissiyatını yakından biliyorum. Buna rağmen bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bunu insanlara da söylüyorum. Çok enteresan hikâyeler de dinledim. Kimisi kulağına fısıldanan yalanlara inanmış. Kimisi maalesef 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayalamış. Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik. İslam dinini hakkıyla öğrenen bir gencin ırkçılığa meyletmesi zorlaşır. Peygamber Efendimiz ırkçılıkla insanları ayırt edenleri lanetliyor’ ifadelerini de kullandı. ’

[ih3]