Biat ettiremeyince inkar başladı... AKP'li Eroğlu'ndan 'Z kuşağı yoktur' çıkışı

Biat ettiremeyince inkar başladı... AKP'li Eroğlu'ndan 'Z kuşağı yoktur' çıkışı

AKP'li Veysel Eroğlu, iktidarları döneminde güvencesiz bir gelecekler karşı karşıya bıraktıkları gençler ikna edemeyince "Z kuşağı yoktur, Asım nesli vardır" ifadesini kullandı.

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, partisinin Afyonkarahisar Sandıklı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı, "Z kuşağı yoktur, Asım'ın nesli vardır" dedi. 

Toplantıda Türkiye'nin dış politkasına ilişkin açıklamalarda bulunan Eroğlu, sonrasında AKP'ye katılanlara rozet taktı. Eroğlu burada yaptığı açıklamada "Z kuşağı yoktur, Asım’ın nesli vardır. Onlar da AK Parti'ye yoğun bir şekilde katılıyorlar" ifadelerini kullandı.

Sözcü Müslüm Evbi'nin haberine göre Eroğlu'na tepki gösteren CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci ise "Z kuşağı ilk seçimde iktidarı değiştirmeye kararlıdır" diyerek şunları söyledi:

"Sayın Veysel Eroğlu’nun söyleminin tam tersine Z Kuşağı yönetimden şikâyetçi ve ilk seçimlerde iktidarı değiştirmeye kararlıdır. Gençlerimiz daha yaşanabilir, daha adil, daha özgür ve gelecek kaygısı duymadan yaşamak istemektedir. Sayın Eroğlu’nun şunu bilmesini isterim ki; Görmezden gelmeye çalıştığınız Z Kuşağı ilk seçimlerde bu iktidarı değiştirmekten yana tercihini kullanacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülkemizi ve geleceğimizi, biz gençler yeniden inşa edeceğiz."