Bharara'dan savcılığa alaylı cevap

Bharara'dan savcılığa alaylı cevap

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Zarrab davasının eski savcısı Bharara, savcılığa sosyal medya üzerinden cevap verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’de görülen Reza Zarrab dava dosyasında yer alan “belge, delillerin çalıntı, sahte içerikli ve kaynağı belli olmayacak nitelikte olduğu” gerekçesiyle New York Güney Bölgesi eski savcısı Preet  Bharara, savcı Joon H Kim ve diğer savcılık görevlileri hakkında soruşturma başlattı.

Sosyal medyada savcılık kararını ele alan Bharara, soruşturma haberini paylaşarak “Better Call Saul” dizisine atıfta bulundu.

 

BETTER CALL SAUL

Better Call Saul, 8 Şubat 2015'te AMC'de gösterimi yapılan Amerikan drama dizisi. Dizi, Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılmış ve yine Gilligan tarafından yaratılan Breaking Bad’in uyarlaması, öncesini ve devamını anlatan dizi niteliğindedir. Better Call Saul, Breaking Bad’in ortaya çıkısından yedi yıl önce, 2002'de işe başlayan, kendi halinde bir avukat olan James McGill (Bob Odenkirk) hakkındadır.

Şubat 2015'te yayınlanmaya başlayan birinci sezon on bölümden oluşmaktadır. 15 Şubat 2016 da başlayacak 13 bölümlük ikinci sezon için sipariş verilmiştir. İlk bölüm, 18-49 yaş aralıklarında 4.4 milyon izleyiciyle kablolu TV'de en iyi dizi prömiyeri rekorunu kırmıştır.