Beysülen'in faili 18 yıl hapis cezası yedi, failin yakınları saldırdı: ‘Herkese bir polis verseydik ohooo’

Beysülen'in faili 18 yıl hapis cezası yedi, failin yakınları saldırdı: ‘Herkese bir polis verseydik ohooo’

Kendini öldürmeye çalışan Burak Kıncı’nın 18 yıl hapis cezası almasının ardından ailenin saldırmasından endişe ettiği için polislerden eve kadar bırakmasını isteyen Aycan Beysülen, polislerin “Bırakmamıza gerek yok, saldırırlarsa biz suçlu değiliz” dediğini iddia etti.

İleri Haber

Boşanma aşamasında olduğu kadını öldürmeye çalışan Burak Kıncı’ya 18 yıl indirimsiz hapis cezası verildi. Karar duruşmasının ardından fail Kıncı’nın yakınlarının saldırısından çekinen Aycan Beysülen, polisten eve kadar bırakmasını istedi. Beysülen’in iddiasına göre polisler, “Herkesin başına bir polis verseydik ohoo” dedi.

Ailenin kuzenine küfürler ederek saldırdığını söyleyen Beysülen, olayla ilgili sosyal medyada şunları paylaştı:

FAİL 18 YIL CEZA YEDİ, KADIN BU KEZ DE YAKINLARINDAN ENDİŞELİ!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde 4 Kasım 2020’de boşanma aşamasında olan Aycan Beysülen’i öldürmeye kalkışan Burak Kıncı’nın “tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs”ten yargılandığı davada indirimsiz 18 yıl ceza aldı. Kıncı hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın karar duruşması Karşıyaka Adliyesi 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Duruşmada taraf avukatları hazır bulunurken, Burak Kıncı ise tutuklu bulunduğu Şakran Kapalı Cezaevi’nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı.

Savcı sanığa “Eşini tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs suçu” ile indirimsiz üst had sınırına yaklaşması sebebiyle 18 yıl hapis cezası istedi. Sanık avukatı ise failin kastının olmadığını ve ağır tahrik altında olduğunu iddia ederek yaralama suçundan ceza almasını talep etti.

Mahkeme heyeti ise savcının mütalaasını yineleyerek, sanığa 18 yıl hapis cezası verdi.

Dosyada istinaf yolu ise açık tutuldu.

DAHA FAZLA