Beyoğlu'ndaki mekan sahibinden kadına saldırı

Beyoğlu'ndaki mekan sahibinden kadına saldırı

D.O isimli kadın Beyoğlu’nda gittiği bir barda erkek arkadaşı ile birlikte mekan sahibi tarafından demir sopalarla dövüldü. Sokağa çıkarak yardım istediğini söyleyen kadın başka mekan sahipleri tarafından ‘daha fazla dayak yemeden git buradan’ karşılığını aldığını anlattı.

Tuğba Özer

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Bekar Sokak’ta bulunan U2 İrish isimli bir bara giden D.O. isimli kadın ve erkek arkadaşı mekan sahibinin saldırısına uğradı. D.O’nun gözünde ve vücudunun diğer bölgelerinde morluklar oluşurken, erkek arkadaşının burnu kırıldı.

‘YERE YATIRARAK DÖVMEYE BAŞLADI’

D.O saldırıyı şöyle anlattı: 

"U2 İrish isimli bara gittik erkek arkadaşlarımla beraber. Barda iki İrlandalı vardı, sohbet ediyorduk. Mekan sahibi ‘ben sizi sevmiyorum gidin’ gibi cümleler kullanmaya başladı. Biz de ‘biramız bitsin gideceğiz’ dedik. Sonra dışarı çıktı ve elinde metal bir sopayla gelerek bizi yere yatırarak dövmeye başladı. Burası benim daha önce de gittiğim bir yer. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Aramızda hiçbir tartışma v.s yaşanmadı.

‘ŞİKAYET EDERSENİZ BİR DAHA DAYAK YERSİNİZ’

Daha sonra ben dışarı çıktım ve sokaktakilere bağırdım; yardım edin diye. Mekan sahiplerinden biri ‘boşuna uğraşmayın bu adamı polise şikayet etmeye kalkarsanız bir daha dayak yersiniz’ dedi. Daha sonra ben polisi aradım. Polisler bizi karakola götürmedi. Tek başımıza hastaneye gitmemizi söylediler. Biz bunu kabul etmeyince de ‘suç duyurusunda bulunmuyoruz’ şeklinde bir kağıt imzalatmak istediler. Polislerden biri saldırgan hakında işlem yapılmayacağına ilişkin de imada bulundu.

SOSYAL MEDYADA ÇİRKİN YORUMLAR

D.O’nun darp edildiğine ilişkin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşmasının ardından gönderiye kadını suçlar nitelikte yorumlar yapıldı.

DAHA FAZLA