Beşiktaş Belediyesi evcil hayvan satışını yasaklıyor

Beşiktaş Belediyesi evcil hayvan satışını yasaklıyor

7 Eylül’deki Meclis Toplantısında konuya ilişkin konuşan Belediye Başkanı Rıza Akpolat, göreve gelirken can dostlarını asla yalnız bırakmayacağına ilişkin söz verdiklerini hatırlattı. Akpolat, ilçede evcil hayvan satışını yasaklayacaklarını duyurdu.

Beşiktaş ilçe sınırlarında evcil hayvan satışı yasaklanıyor. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Göreve gelirken can dostlarımızı asla yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. İşte bu anlayışla, Beşiktaş’ta evcil hayvan ticaretini yasaklıyoruz” dedi.

Beşiktaş Belediye Meclisi’ne getirilen öneriyle ilçe sınırlarında evcil hayvan satışının yasaklanması için ilk adım atıldı. Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 7 Eylül’deki Meclis Toplantısında konuya ilişkin konuştu. Göreve gelirken can dostlarını asla yalnız bırakmayacağına ilişkin söz verdiklerini hatırlatan Akpolat, ilçe sınırlarında evcil hayvan satışını yasaklayacaklarını duyurdu.

Akpolat, şunları söyledi:

“Evcil Hayvan Ticareti kabul edilemez bir işkencedir. Bu işkenceyi sonlandırma kararını yaşama geçiriyoruz. Yeni bir anlayışla hayatı, doğayı ve bütün canlıları kapsayacak bir yaklaşımı Beşiktaş’ta başlatıyoruz. Bugün ilk adımı atarak Belediye Meclisi’mizde süreci başlattık. Hayatı paylaştığımız dostlarımızın iyiliği için çalışmayı sürdüreceğiz.”

DAHA FAZLA