Berkay Ustabaş'ın sıra arkadaşları basın toplantısı düzenliyor

Berkay Ustabaş'ın sıra arkadaşları basın toplantısı düzenliyor

İstanbul Üniversitesi öğrencileri, 'Berkin Elvan'ın cenazesine katılmak' suçlamasıyla 10 aydır tutuklu bulunan Berkay Ustabaş için basın toplantısı düzenliyor.

İleri Haber

İstanbul Üniversitesi öğrencileri 'Berkin Elvan'ın cenazesine katılmak' suçlamasıyla 10 aydır tutuklu bulunan sıra arkadaşları, İstanbul Üniversitesi sosyoloji bölümü öğrencisi ve Devrimci Gençlik Dernekleri Genel Sekreteri Berkay Ustabaş için 4. duruşma öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

30 EKİM GÜNÜ SAAT 13.00'DA DÜZENLENECEK

5 Ocak'ta 2018'de Gezi Direnişi sırasında polisin gaz kapsülüyle vurarak katlettiği Berkin Elvan'ın cenazesine katılmak suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ustabaş'ın sıra arkadaşları, Berkay için davanın 4. duruşması öncesinde 30 Ekim salı günü saat 13.00'da Beyoğlu Önder Babat Kültür Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

İstanbul Üniversitesi öğrencileri, tutuklu ve hükümlülere yönelik hak ihlalleri ile gündeme gelen Kırıkkale F Tipi Kapalı Hapishanesi’ne sevk edilen Berkay Ustabaş'a yönelik saldırıların kamuoyu ile paylaşılacağı ve dava sürecinin aktarılacağı basın toplantısına tüm basın emekçilerini davet ediyor.

 

DAHA FAZLA