Berat Albayrak'tan, kendisine övgüler yağdıran Bahçeli'ye teşekkür

Berat Albayrak'tan, kendisine övgüler yağdıran Bahçeli'ye teşekkür

MHP Lideri Bahçeli, MHP’nin ‘seçim’ mesajının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulun. Bahçeli açıklamasında CHP’yi hedef aldı, Erdoğan’ın damadı Albayrak’a övgüler yağdırdı.

AKP'nin iktidar ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın üzerinden verilen ‘tek başına iktidar’dan bahsettiği seçim mesajı ardından bu kez kendi Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Bahçeli, CHP’yi hedef alırken Erdoğan’ın damadı olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a övgüler dizdi.

“CHP’nin salgına ve nice saldırılara karşı direnen Türkiye ekonomisiyle ilgili felaket tellallığına soyunması utanmazlık sayılmayacak mıdır? İşbirlikçiliğe bakınız, Türkiye batsa havalara uçacaklar” ifadelerini kullanan Bahçeli, Albayrak içinse, “Sayın Berat Albayrak’a verip veriştiriyorlar! İnsan da biraz edep olur, biraz erdem olur, Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar. Hep aynı terane! Hep aynı masal! Kasamız boşalmış; başka, IMF’ye gidilecekmiş; Ekonomi çok kötü yönetiliyormuş! Türkiye’ye siyaset vasıtasıyla hizmetin ilk halkası öncelikle insan olmaktır. Bir insanın damatlığıyla siyaset üretenler artık çürümüştür, sersefil hale gelmişlerdir” dedi.

ALBAYRAK'TAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı mesajında Cumhur İttifakı'na verdikleri destekten ötürü Devlet Bahçeli ve MHP ailesine teşekkür etti.

Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Tüm gayreti ile Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destek ile aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım."