Belediyedeki vurgunu ortaya çıkan Gökçek’ten Tuna’ya tehdit

Belediyedeki vurgunu ortaya çıkan Gökçek’ten Tuna’ya tehdit

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyenin hafriyat gelirinin aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye çıktığını söylemesinin ardından Melih Gökçek’ten tehdit geldi. Gökçek, “Seni insan yüzüne çıkamaz hale getiririm” dedi.

İleri Haber

AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, belediyenin hafriyat gelirinin aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye çıktığını söyledi. Mustafa Tuna, hafriyattaki gelir artışına dikkat çekerken, isim vermeden kendisinden önceki başkan Melih Gökçek'i eleştirdi.

Tuna’nın gündeme oturan bu açıklamasının ardından eski başkan Melih Gökçek’ten jet açıklama geldi.

Twitter’dan art arda  33 mesaj paylaşan Gökçek, mevcut Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tuna’yı da tehdit etti, “Seni insan içine çıkamaz hale getiririm” dedi.

“Cevap vermezsem, bu suçlamayı kabul etmiş olacağım. Verdiğim cevabın bir nefsi müdafaa olduğunu parti yönetimimin anlayışla karşılayaçağı ümidiyle, konuyu detaylı olarak anlatmak isterim” diyerek söze başlayan Gökçek, “Son sözüm Sn. Mustafa Tuna'ya...Buraya kadar yazdıklarım sadece nefs-i müdafaa..İnan partime zarar vermeyeceğime inansam, seni insan yüzüne çıkamaz hale getiririm..Söyle adamlarına davamıza daha çok zarar vermesinler” diye bitirdi.

Gökçek’in paylaşımlarından bazıları şöyle: