Bekçi, kadın cinayeti işledi; Emniyet katili 'kararttı'

Bekçi, kadın cinayeti işledi; Emniyet katili 'kararttı'

Katledilen kadının yakını, "Devlet görevlisi, benim güvenliğimi korumakla mükellef olan birisi bunu nasıl yapabiliyor!" diyerek, isyan etti.

Kağıthane'de Nurgül Altıntaş adlı kadın, bekçilik yapan ve ismi öğrenilemeyen bir erkek tarafından katledildi. Emniyet, katille ilgili hiçbir bilginin sızmaması için karartma uyguluyor.

Ajanslarda yer alan habere göre, 35 yaşındaki Nurgül Altıntaş ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bekçi, kiralık bir araçla akşam saatlerinde Merkez Mahallesi'ndeki Yunus Emre Parkı'na geldi. Üzerindeki tabancayı çıkaran bekçi, Altıntaş'a birkaç el ateş etti. Açılan ateş sonucu Altıntaş ağır yaralandı. Daha sonra araçtan inen bekçi, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Nurgül Altıntaş kurtarılamadı.

Olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, bekçiyi yakaladı.

'GÜVENLİĞİMİ KORUMAKLA MÜKELLEF BİRİ BUNU NASIL YAPABİLİR!'

Nurgül Altıntaş'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeyi teslim almaya gelen yakınları olayla ilgili DHA'ya konuştu. Altıntaş'ın akrabası olan Gülağa Sarı, "Ne yaptı ki bu kız! İçeri alınmış ama akıbetini bilmiyoruz, biz burada cenazemizle uğraşıyoruz. Daha 5 yaşında kız çocuğu var, biz çocuğuna anlatamıyoruz. Devlet görevlisi, benim güvenliğimi korumakla mükellef olan birisi bunu nasıl yapabiliyor! Dün akşam konuşmaya çağırıyor, kiralık araba tutuyor gidiyor, orada kurşun yağdırıyor" dedi.

EMNİYET’TEN KARARTMA!

Öte yandan ajans haberlerinde katil bekçiyle ilgili isim kısaltması dahil hiçbir bilgi verilmedi. Edindiğimiz bilgilere göre, Emniyet’in bekçinin kimliğinin açığa çıkmaması için karartmaya gittiği ve olayla ilgili basın protokolü bile vermediği belirtildi.

 

DAHA FAZLA