Batman'da koronavirüs denetimine giden doktora saldırı

Batman'da koronavirüs denetimine giden doktora saldırı

Batman'da bir eve koronavirüs denetimine giden filyasyon ekibinde görevli doktorun uğradığı saldırı sonucu burnu kırıldı. Gözaltına alınan saldırgan savcılığa sevk edildi.

Batman'da filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç'ın, koronavirüs (Covid-19) denetimine gittiği Pazaryeri Mahallesi'ndeki adreste uğradığı saldırıda burnu kırıldı. Gözaltına alınan saldırgan emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi.

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada Doktor Emrah Yavuzkılıç'ın, denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradığı ve burnunun kırıldığı tespit edilerek müşahede altına alındığı bildirildi.

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Olaya karışan iki kişi hakkında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle idari yaptırım cezası uygulanmış, olayı gerçekleştiren saldırgan ise güvenlik güçlerince en kısa sürede yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmiştir. Koronavirüs pandemisi sürecinde gece gündüz demeden halkımızın sağlığı için görev başında olan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarına yönelik bu gibi menfur saldırıları nefretle karşılıyor, saldırganları en ağır şekilde kınıyoruz.”

DAHA FAZLA