Baro Başkanı Türker Kapkaç'a saldırı: Gözünü kaybetme riski var

Baro Başkanı Türker Kapkaç'a saldırı: Gözünü kaybetme riski var

Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, yumruklu saldırıya uğradı. Kapkaç'ın bir gözünü kaybetme riski olduğu öğrenilirken, saldırgan ise tutuklandı.

Gürültü nedeniyle uyardığı Tolga Salıntaş tarafından darp edilen Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, gözünden yaralandı. Kapkaç ameliyata alınırken saldırgan tutuklandı.

Zonguldak'ta dün akşam saatlerinde kent merkezinde bir restoranda meydana gelen olayda, Zonguldak Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç, meslektaşları Namık Çağalı ve Onur Işık ile yemek yedikleri sırada diğer masada oturan Tolga Yalıntaş'ı yüksek sesle konuştuğu için uyardı.

Yalıntaş'ın tepki göstermesi üzerine tartışma yaşandı. Avukatların masasına giden Yalıntaş, Baro Başkanı Kapkaç'ın yüzüne yumruk attı. Gözlük kullanan Kapkaç bir gözünden ağır yaralandı.

GÖZÜNÜ KAYBETME RİSKİ VAR

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Kapkaç ameliyata alındı. Bir gözünde görme yetisini kaybetme riski bulunan Kapkaç'ın ikinci kez ameliyata alınacağını öğrenildi.

Gözaltına alınan Tolga Yalıntaş ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yalıntaş, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAHA FAZLA