Barış Atay, Hatay ziyaretlerine devam etti

Barış Atay, Hatay ziyaretlerine devam etti

TİP milletvekili Barış Atay, Hatay'ın ilçelerinde halk toplantılarına katıldı. Atay ayrıca sosyal medyada gündeme gelen Hatay Hayvan Barınağı'nda incelemelerde bulundu.

İleri Haber- Hatay

Yeniden Meclis'te temsil edilecek Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay milletvekili Barış Atay,  kentteki halk toplantılarına devam etti.

Uzun süredir sosyal medyada hayvanlara şiddet gösterildiği ve bakımsız bırakıldıkları şikayetleriyle gündeme gelen Hatay Hayvan Barınağı'na da giden Atay, barınak veterinerleri ve çalışanlarıyla görüşmeler yaptı.

Hayvan barınağının bağlı olduğu belediyenin ilgili daire başkanıyla görüşen Atay, eksik uygulamalarla ilgili önlem ve aksiyon planlarını paylaştı. Atay, şu an için sosyal medyadaki görüntülerle karşılaşılmadığını fakat bir dizi eksik bulunduğunu belirtti.

TİP KURULUŞ SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

Hatay Alevi Kültür Dernekleri'nin düzenlediği aşure etkinliğine katılan Atay, ardından Antakya'ya bağlı Defne ilçesine bağlı Akdeniz Mahallesi'nde halkla buluştu. Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'daki kuruluş çalışmalarının değerlendirildiği toplantılarda, birlikte mücadeleyi büyütmek için neler yapılabileceği tartışıldı.

HALK EYLEMLERİNE DESTEK AÇIKLAMASI

Akdeniz Mahallesi'nde bir süredir devam eden arıtma tesisi problemi ve süregelen eylemler üzerine destek açıklamalarını paylaşan Atay, bu konuda atılacak adımlarla ilgili de görüşmeler yaptı.

Barış Atay ayrıca, Defne ilçesine bağlı Gazi Mahallesi'ndeki halk toplantısının ardından, uzun süredir çeşitli problemler yaşayan sürücü kursu eğitmenleriyle bir araya geldi.