Bakan Murat Kurum’un kuzeni iki kişiyi öldürdü

Bakan Murat Kurum’un kuzeni iki kişiyi öldürdü

Olayın ardından kaçan Osman Kurum’un yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un kuzeni Osman Kurum, Konya’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kişi öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı. Kurum’un olaydan sonra kaçtığı öğrenildi.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre, Bakan Murat Kurum’un kuzeni olduğu öğrenilen Osman Kurum arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tabancayla ateş ettiği Hüseyin ve Fadim İncekara’yı öldürdü. Kurum’un ateş etmesi sonucu İncekara çiftinin oğlu Mücahit İncekara da yaralandı.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI SEBEBİYLE TARTIŞTILAR

İki kişinin ölümüyle sonuçlanan olay, Konya’nın Karapınar ilçesine bağlı Akçayazı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Osman Kurum ve Hüseyin İncekara aralarındaki arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışmaya başladı.

KURUM, 3 KİŞİYE ATEŞ ETTİ

Tartışmaya İncekara'nın yanında bulunan eşi Fadim İncekara ve oğlu Mücahit İncekara da dahil oldu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Osman Kurum, yanındaki tabancayla Hüseyin ve Fadim İncekara ile 22 yaşındaki oğulları Mücahit İncekara'ya ateş etti.

Kurum’un ateş etmesi sonucu çeşitli yerlerinden vurulan Hüseyin, Fadim ve Mücahit İncekara kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yaralı aile üyeleri ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Osman Kurum ise olay yerinden kaçtı.

2 KİŞİ YAŞAMANI YİTİRDİ

Olayda yaralanan Hüseyin İncekara kaldırıldığı Karapınar Devlet Hastanesinde, diğer yaralı Fadim İncekara ise Konya Şehir Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 22 yaşındaki Mücahit İncekara’nın ise hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Jandarmanın verdiği bilgiye göre Osman Kurum'un, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un kuzeni olduğu ortaya çıktı. Jandarmanın, kaçan Osman Kurum’u yakalamak için çalışma başlattığı belirtildi.