Bakan Kurum: Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız

Bakan Kurum: Erdoğan'ı yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız

Seçimlere ilişkin konuşan Bakan Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’da Seydişehir Seydi Şifa Termal Tesileri’nin açılışına katıldı.

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Kurum, 'AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; 81 şehri kalkındıracak çevre dostu projeleri hayata geçirdiklerini' iddia etti. 

Bakan Kurum, "Hem medeniyetimizin izlerini taşıyan hem de dünyada ‘Ben de varım' diyebilen şehirler kuruyoruz. Bu anlayışla bugüne kadar sosyal konuttan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden tarihi kent meydanlarının yeniden gün yüzüne çıkartılmasına, eski sanayi sitelerinin daha modern alanlara taşınmasından çevre yatırımlarımıza kadar bütün Türkiye’de milyarlarca liralık dev projeleri hayata geçirdik” diye konuştu.

'ERDOĞAN'I 20 YIL İÇİN CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ'

Erdoğan'ı 2023'te 20 yıl daha cumhurbaşkanı yapacaklarını öne süren Murat Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Konya'mız davaya sadakatin, vefanın beldesidir. Konya, liderine her zaman vefa göstermiştir, göstermeye de devam edecektir. Hamdolsun Seydişehirli kardeşlerimiz de 14 Ağustos 2001'de çıktığımız bu kutlu davamızda her zaman bizlerin yanında oldu. 2023'e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız."