'Devlet Bahçeli'ye zatürre teşhisi koyuldu'

'Devlet Bahçeli'ye zatürre teşhisi koyuldu'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Bahçeli'ye zatürre teşhisi koyulduğu ve yakın zamanda resmi açıklama yapılacağı iddia edildi.

Hastanede bulunan Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin partisinden açıklama geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bahçeli'nin sağlık durumu iyi, tetkikleri yapıldı" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle ilgili sosyal medyada sağlığının kötü olduğu yönündeki iddiaların ardından MHP'den açıklama geldi. "Bahçeli'nin sağlık durumu iyi, tetkikleri yapıldı" diyen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin tansiyon ve şeker için rutin kontrollerini yaptırmak için hastaneye gittiğini belirtti.

Saat 16.00'a doğru Bahçeli, tedavisinin sürdüğü hastaneden taburcu oldu.

'ZATÜRRE TEŞHİSİ KOYULDU'

MHP Genel Başkanı’nın sağlık durumu ile ilgili resmi açıklama yapılmadı ancak Cumhuriyet’ten Serhat Doğan'ın ulaştığı bilgilere göre Bahçeli’ye hastane doktorları tarafından zatürre teşhisi koyuldu.

40 derece ateş ile hastaneye getirilen, Bahçeli’nin bir ara bilinci yerinde değildi ancak daha sonra ateşinin 37,5’a kadar düşmesiyle bilinci yerine geldi. Hastane doktorları Bahçeli’nin tedavisi için yoğun bir şekilde çaba sarfediyor. Başkent Üniversitesi’nin kurucu rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal tedavi sürecini yönetiyor.