Bahçeli'nin Kriz Yorumu: 'Evanjelist ve Siyonistlerin İşi'

Bahçeli'nin Kriz Yorumu: 'Evanjelist ve Siyonistlerin İşi'

MHP Genel Başkanı Bahçeli yaptığı açıklamalarla ekonomik krizin tehlike boyutunu geçtiğini itiraf ederken, eleştirenleri vatansız ve milletsiz olmakla suçladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, döviz kurlarındaki tırmanışı ve ABD Başkanı Trump'ın açıklamalarını değerlendirdi. 

AKP ortağı Bahçeli’de kur artışının ekonomik değil, 'dış güçler' kaynaklı olduğunu savundu.

ABD Başkanı Trump'ın yaptığı açıklamayla yangına benzin döktüğünü ifade eden Bahçeli, sorunu Evanjelistlere ve Siyonistlere bağladı.

TEHLİKE SINIRINI GEÇTİ İTİRAFI

Dövizdeki yükselişin tehlike sınırını geçtiğini itiraf eden Bahçeli, Türkiye’ye dış kaynakların ekonomik bir komplo devreye soktuğunu savundu.

Türkiye’ye bir ekonomik operasyon yapıldığını savunan Bahçeli, dövizdeki tırmanışın tehlike sınırını geçtiğini itiraf ederken nedenini dış kaynaklı komplolara bağladı.

'İKTİDARI ELEŞTİRENLER VATANSIZ VE MİLLETSİZ' SUÇLAMASI

“Bir gözümüz dövizde, diğeri borsada nereye kadar yaşayacağız?” diyen Bahçeli, ekonomik krizi eleştirenleri vatansız ve milletsiz olmakla suçladı.

'DÖVİZ İNSİN DİYE PAPAZI VERİRSEK ASIL O ZAMAN PAPAZI BULURUZ'

ABD’nin, ülkesine dönmesini istediği rahip Andrew Brunson’ın iade edilmemesini isteyen Bahçeli “Unutmayalım ki, döviz insin diye papazı ve diğer tutukluları verirsek asıl o zaman papazı buluruz” dedi.