Bahçeli'nin danışmanı, sanatçılar Nur Sürer ve Ercan Kesal'ı hedef gösterdi

Bahçeli'nin danışmanı, sanatçılar Nur Sürer ve Ercan Kesal'ı hedef gösterdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Nur Sürer'le Ercan Kesal'ın Demirtaş'a destek çıktıkları gerekçesiyle hedef gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, yeni yazısında Nur Sürer'le Ercan Kesal'ı hedef tahtasına oturttu. Çiçek, usta sanatçıların "terör propagandası" yaptıklarını iddia ederek "Türk devleti hainleri bu alandan temizlemeli" ifadelerini kullandı.

Yıldıray Çiçek, MHP'nin yayın organı Türkgün'de kaleme aldığı "Camdaki ve Çukur'daki hain" başlıklı yazısında Sürer ve Kesal'ı eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a sahip çıktıkları iddiasıyla hedefine alarak "Türkiye'deki sanat camiasında gerçekten hain potansiyelimiz oldukça fazla… Bu hainler bazen milyonların dinlediği şarkıcı olarak, bazen milyonların izlediği dizi, sinema sanatçısı olarak karşımıza çıkıyor." dedi

Çiçek yazısının devamında şu ifadelere yer verdi:

''Türk devleti, sanatçı kimliklerini kullanarak terör propagandası yapan, teröristlere sahip çıkan hainleri ya bu alandan temizlemeli ya da o karanlık ele esir olarak düştülerse onları kurtarmalıdır.

Şimdi söyleyin bakalım Nur Sürer ve Ercan Kesal… Siz bu işi gönüllü mü yapıyorsunuz yoksa karanlık ellerde esir misiniz?"