Bahçeli muhalefeti tehdit etti: 'Hele bir çıkın sokağa da görün'

Bahçeli muhalefeti tehdit etti: 'Hele bir çıkın sokağa da görün'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında muhalefeti tehdit etti. Bahçeli, "Hele bir çıksınlar da sokağa görsünler dünyanın kaç bucak olacağını" dedi.

İleri Haber

AKP hükümetinin küçük iktidar ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Konuşmasında 'başkanlık sistemi'yle Türkiye'nin önünün açıldığını ve sistemdeki aksaklıklarının giderildiğini savunan Bahçeli, "Yönetim sistemimizdeki reform ülkemizin önünü açmıştır. Sistemsel aksaklıklar giderilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin daha muasır olabilmesinin önünde hiçbir engel kalmamıştır" dedi. Bahçeli öte yandan parlamenter sisteme ilişkin ise "Güçlendirilmiş parlamanter sistemi isteyenlerin nasıl bir tenakuzun içine düştükleri ortadadır. Güçlendirilmiş parlamanter sistem isteyenler kendilerine önce çeki düzen vermeli, önce alev alan çatılarını söndürmelidir" ifadelerini kullandı. 

'SOKAĞA ÇIKSINLAR DA GÖRSÜNLER...'

Bahçeli konuşmasında ayrıca muhalefeti tehdit ederken, "Türkiye Cumhuriyeti, herkesin her bir insanımızın ortak iradesi, ortak sevdası, ortak hazinesidir. Türk milleti medeniyet yolunda tereddütsüz yürümeye devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti duymasını bilene ses, sevmesini bilenen yürektir. Bayrak inmeyecek, ezan susmayacak, Türkiye Cumhuriyeti yıkılmayacaktır

Siyaseti sokağa havale edenlerin sonu meçhuldür. Biden'ın iktidarı devirme açıklaması son derece uyanık olmamızı gerketirmektedir. Bazı alçak kalem sahipleri ve yorumcuları ateşle oynamaktadır. Sözde Kürt meselesi şeffaf bir şekilde çözülmeliymiş. Hele bir çıksınlar da sokağa görsünler dünyanın kaç bucak olacağını. Türkliye Cumhuriyeti sokakta bulunmadı, sokakta bırakılmayacak, sokak serserilerine teslim edilmeyecektir" dedi.