Bahçeli kol kanat gerdi, Soylu uzun süre sonra Erdoğan ile aynı kareye girdi!

Bahçeli kol kanat gerdi, Soylu uzun süre sonra Erdoğan ile aynı kareye girdi!

Bahçeli, salı günü partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ise destek vererek, "Hakkında ne söylenirse söylensin, hayasız tezviratlara aldırış etmemiz mümkün değildir. İtibar suikastını kabul etmiyoruz" diye konuşmuştu.

İleri Haber

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun bir sürenin ardından ilk kez İçişleri Bakanı Soylu ile aynı karede yer aldı. Fotoğrafların, MHP Lideri Bahçeli’nin Soylu’ya destek açıklamalarından sonra gelmesi dikkat çekti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da “Diyarbakır Anneleri”ni ziyaret etti. Ziyarette, Erdoğan’a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti. Soylu ile Erdoğan, suç örgütü lideri Sedat Peker’in Soylu hakkındaki iddialarının ardından Bakanlık etkinliklerinde bile aynı karede yer almamıştı.

İçişleri Bakanı Soylu, 8 Haziran’da Saray’da yapılan ve 109. Dönem Kaymakamlık Kursu'na katılan kadın ve erkek kaymakam adaylarının olduğu programa katılmamıştı. Erdoğan’ın açıkladığı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı tanıtım toplantısına da bakanlar dahil olmuş ancak Soylu yine toplantıda bulunmamıştı.

BAHÇELİ DESTEK VERMİŞTİ

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, salı günü partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ise destek vererek, "Hakkında ne söylenirse söylensin, hayasız tezviratlara aldırış etmemiz mümkün değildir. İtibar suikastını kabul etmiyoruz" diye konuşmuştu.

Bahçeli’nin desteğinin ardından “yalnız bırakıldığı” konuşulan Soylu’ya yönelik Erdoğan’ın tavrı merak ediliyordu. Gelişmenin, Bahçeli’nin açıklamasının hemen ardından gelmesi dikkat çekti.