Bahçeli: İstanbul'da aday çıkarmayacağız

Bahçeli: İstanbul'da aday çıkarmayacağız

Saray ittifakında 'koltuk değneği' vazifesini yürüten MHP, 2019 yerel seçimlerinde de bu vazifeyi sürdürmekte kararlı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 2019’un Mart ayındaki yerel seçimlerde İstanbul’dan aday çıkarmayacağını söyledi.

MHP’nin Kızılcahamam kampının açılışında konuşan Bahçeli, AKP’nin ‘koltuk değnekliğini’ bırakmamaya kararlı olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

AKP’Yİ ELEŞTİRENLERE HAKARET

Ekonomik kriz konusunda AKP’nin söylemini devam ettiren Bahçeli, hükümeti eleştirenlere hakaretlerde bulundu. Bahçeli, “Türkiye ekonomik türbülansta şiddetle sallanırken nemalanmaya, bundan istifade etmeye çalışan mayası ve meşrebi bozuklar mutlaka afişe edilmeli, yaptıklarının bedeli ödettirilmelidir” dedi.

YURTTAŞA EKONOMİK DARBOĞAZ, BAHÇELİ’YE AKP BAHARI

Bahçeli konuşmasının devamında AKP’nin Yeni Ekonomik Programı’nı (YEP) överek Bahçeli, "Kararlı ve kapsayıcı şekilde uygulandığı müddetçe iyileşme ve beklenen bahar havası çok uzak olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

‘İSTANBUL’A ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ’

Yerel seçim konusuna da değinen Bahçeli, İstanbul’da AKP adayının destekleneceğini ima ettiği konuşmasını “Parti olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday çıkarmayacağız. Gerçekten de sözümüzden caymayacağız” sözleriyle bitirdi.