Bahçeli denklem kurdu: 'Sıfır yutan eleman'

Bahçeli denklem kurdu: 'Sıfır yutan eleman'

Bahçeli, partisinin Kızılcahamam’da yapılan ‘seçim’ kampında bugün gazetecilere açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın genişip genişlemeyeceğime ilişkin "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler" derken, seçim tarihine ilişkin ise “Biz hazırız” mesajı verdi. Bahçeli ayrıca geçmişte olduğu gibi yine matematik denklemiyle Altılı Masa’yı eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam’da yapılan ‘seçim’ kampında bugün gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Anayasa değişikliği konusunda, "400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur. Olmazsa referanduma gidilir. Muhalefeti dikkate almadan yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

‘BİR DENKLEM KURDUM…’

Cumhur İttifakı'nın genişleyip genişlemeyeceği hakkında da konuşan Bahçeli "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler" derken, Altılı Masa’ya da yüklendi. Bahçeli "Altılı Masa’nın 10 toplantısının sonucu üzerine denklem kurdum. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman" şeklinde konuştu.

‘BİZ SEÇİME HAZIRIZ’

Seçim tarihi konusunda da açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız" dedi.