Bahçeli: Biz mafyayı tanımayız, çeteler CHP'nin yoldaşıdır

Bahçeli: Biz mafyayı tanımayız, çeteler CHP'nin yoldaşıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mafyayı tanımadıklarını ileri sürdü, "Çeteler, CHP'nin yoldaşıdır" dedi.

AKP'nin küçük iktidar ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın bir diğer suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarına ilişkin yaptığı açıklamada kendisinden sık sık 'sayın' diye bahsetmesine ve yakın ilişkilerine rağmen mafyayı tanımadıklarını ileri sürdü.

Devlet Bahçeli, "Biz mafyayı tanımayız, mafyadan da anlamayız. Cumhur ittifakı cumhur ile birliktedir. Çeteler, CHP'nin yoldaşı, uyuşturucu baronları, PKK, FETÖ CHP'nin fiili ortağıdır" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"17 gün devam eden tam kapanmanın dün bitmesi ile kontrollü normalleşmeye geçilmiş bu kapsamda meclisimiz çalışmalarına başlamıştır.

Salgın yeni bir dünyanın kapısını aralamıştır. Gelişmeleri lehimize çevirmek için dikkatli ve hazırlıklı olmalıyız.

MUHALEFETİ HEDEF ALDI

Felaket tellallığı yapmak sorumlulukla bağdaşmaz. Zillet İttifakı yeni ortak olarak gördüğü koronavirüsü nemalanmak istemektedir. Koronavirüsten medet umanların, siyasetleri hastadır. Özellikle, Türkiye'nin koronavirüs salgınını başarıyla yönettiğini söylemek herkesin görevidir.

Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir.

CHP'nin tüm iddiaları boştur, dayanaksızdır. CHP yönetimi bozguncudur, milletimizin 2023 Haziran ayında bozguncuları, bozuk para gibi harcayacaktır. Türkiye normalleştikçe, zillet kaybedecektir.

MHP olarak devletin alacağı her tedbiri uygulayacağız.

'MAFYAYI TANIMAYIZ' İDDİASI 

HDP, PKK'nın ileri karakolu olarak tasfiyesi acil olan bölücülük odağıdır. Terörle mücadelenin kararlılık icra edildiği bir dönemde HDP'ye sahip çıkılması vatana kast etmektedir. CHP'nin buna hakkı yoktur. Zulüm yapanla zulme sessiz kalan zalimdir. Cumhur ittifakının üçüncü unsurunun mafya olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu önce kendine bakmalıdır.

Biz mafyayı tanımayız, mafyadan da anlamayız. Cumhur ittifakı cumhur ile birliktedir. Çeteler, CHP'nin yoldaşı, uyuşturucu baronları, PKK, FETÖ CHP'nin fiili ortağıdır."