Bahçeli: Belediye kadrolarıyla ilgili beklentiye girmeyin

Bahçeli: Belediye kadrolarıyla ilgili beklentiye girmeyin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti üyelerini belediye başkanlıklarının kadrolarıyla ilgili “beklenti içine girmemeleri” gerektiği konusunda uyardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti üyelerini belediye başkanlıklarının kadrolarıyla ilgili beklenti içine girmemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Bahçeli, “Biz, bir beklentiyle Cumhur İttifakı’na destek vermedik. Beklenti içine girip, talebi olanlar varsa, beklemesinler. Beklenti içine girmeyin. Biz bir talepte bulunamayız. Ama ülkücü olup da kadrolarda liyakatiyle bir yere gelebiliyorlarsa, gelsinler. Zaten bunu kendileri de görüyor. Arkadaşlar bunu bilsinler, buna göre hareket etsinler. Biz, devlet, millet, beka, terörle mücadele için hükümete ve devlete destek veriyoruz” dedi.

Bahçeli parti üyelerine, “Yanıldıklarını görecekler. İttifak 2023’e kadar devam edecek. Herkes üslubuna dikkat etsin. İttifakı zedeleyecek açıklamalardan, hareketlerden ve tavırlardan uzak durun. Cumhurbaşkanı’na saygıda kusur etmeyin” uyarısında da bulundu.