Aziz Yıldırım'a spor müsabakalarını izlemekten 1 yıl men cezası

Aziz Yıldırım'a spor müsabakalarını izlemekten 1 yıl men cezası

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı eski Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attığı gerekçesiyle 1 yıl boyunca spor müsabakalarını izlemekten men cezası aldı.

Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında, o dönem kulübün başkanı olan Işık Eyigüngör'e tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı. Aynı davada Yıldırım'a karşı fiili saldırıda bulunduğu iddiası ile yargılanan Işık Eyigüngör ise beraat etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 7 Mayıs 2017 tariginde oynanan Bilyoner Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off ilk maçı öncesinde dönemin Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat attı. Yaşanan olay nedeniyle karşılaşma 15 dakika geç başladı.

Maç öncesindeki hafta Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi, bilet konusu nedeniyle gerginlik yaşamış ve iki kulüp de birbirlerine karşı yaptığı yazılı açıklamalarla tansiyon yükseltmişti.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi olan ve olayın yaşandığı dönem Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı olan Işık Eyigüngör, Aziz Yıldırım'ın salona gelmesiyle birlikte kendisini karşılamak için yanına gitti ancak hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Yıldırım, kendisinin döneminde yöneticilik yapan Eyigüngör'e tokat attı. Bu hareketin ardından olay kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, spor şubeye bağlı polisler araya girdi.

Caferağa Spor Salonu'nda yaşanan olay nedeniyle karşılaşma da 15 dakika geç başladı.

 

DAHA FAZLA