Aytun Çıray'dan, 'İnce'nin kuracağı partiye geçiyor' iddialarına tepki

Aytun Çıray'dan, 'İnce'nin kuracağı partiye geçiyor' iddialarına tepki

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti'li Bülent Gürsoy'un, "Aytun Çıray, Muharrem İnce ile görüşüyor ve kuracağı partiye katılmak istiyor" iddialarına "Yalancı. Bana sorabilirdiniz. Yazık, çok yazık" diyerek yanıt verdi.

İYİ Parti'nin eski Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bülent Gürsoy, Aytun Çıray'ın Muharrem İnce'nin kuracağı yeni parti katılmak istediğini iddia etti. Gürsoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aytun Çıray, Muharrem İnce ile görüşüyor ve kuracağı partiye katılmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Aytun Çıray ise Gürsoy'un iddialarına sert sözlerle tepki gösterirken, "Yalancı. Bana sorabilirdiniz. Yazık, çok yazık. Derhal bunu size kimin söylediğini ifşa edin. Ben bunu gündüz yalanladım. Sayın Muharrem İnce'ye de çağrı yapıyorum; bu yalana izin vermeyin" dedi.

'KÜFÜR ETTİ'

Öte yandan iddiaların ardından bir paylaşım daha yapan Bülent Gürsoy, Çıray'ın kendisini aradığını ve küfür ettiğini söyledi.

Gürsoy, şunları kaydetti:

"Kulis bilgisi paylaşımım üzerine Aytun Çıray aradı: 'Emin olmadığın bir şeyi neden yazıyorsun?' dedi. 'Muharrem İnce'nin yakın çevresinden öğrendiğimi 'söyledim. Bunu söyleyenin... diye küfür edip kapattı. Paylaşımı gördüğüne göre Böyle bir şey yok diye açıklama yapmasını beklerim."