Ayrılmak istediği erkek arkadaşı yüzüne kimyasal madde attı, hala tehdit ediyor!

Ayrılmak istediği erkek arkadaşı yüzüne kimyasal madde attı, hala tehdit ediyor!

Eskişehir'de bir kadının yüzüne ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından kimyasal madde atıldı.

Eskişehir'de erkek arkadaşı tarafından yüzüne kimyasal madde atılan kadın, tedavi altına alındı.

Bilgisayar öğretmenliği ve çocuk bakıcılığı yaparak geçimini sağlayan Gürcistan asıllı M. L. ayrılmak istediği İ.C.'nin saldırısına uğradı.

Marketten alışveriş yaptıktan sonra evine giden kadın kapının önünde bir yıldır birlikte olduğu İ.C. ile karşılaştı. M.L. erkek arkadaşı tarafından yüzüne kimyasal madde atılması sonucu yaralandı.

Kafeye gidip yüzünü yıkadıktan sonra yanık acısı hisseden, suratındaki kızarıklıkları fark eden L., Eskişehir Devlet Hastanesi'ne gitti.

'BENİ TEHDİT EDİYORDU'

Plastik cerrahi bölümünde tedavi altına alınan L., gazetecilere yaptığı açıklamada, erkek arkadaşından, yalan söylediğini öğrendiği için ayrılmak istediğini söyledi.

Lakvekheliani, "Dediklerinin hiçbiri birbirini tutmuyordu. Yaklaşık bir yıldır birlikteydik. Son 8 aydır sürekli kavga ediyorduk zaten. Ben 1999 yılında Türkiye'ye geldim. 2015 yılında da Türk vatandaşı oldum ve burada çalışıyorum. Kendisi ile daha önce de ayrılmak istedim. Zorla geliyordu ve beni tehdit ediyordu" iddiasında bulundu.

AA'nın haberine göre, İ.C'nin henüz yakalanamadığını dile getiren Lakvekheliani, "Hala mesaj atıyor. Yakalanamadı. Koruma talep ediyorum. Can güvenliğim tehlikede. Kendisinin başka olaylardan dolayı da cezaları var. Adli kontrolü var, imza atıyor" ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA