Aynı mahalleden iki yurttaş yaşamına son verdi: 'Yiyecek ekmeğimiz yoktu'

Aynı mahalleden iki yurttaş yaşamına son verdi: 'Yiyecek ekmeğimiz yoktu'

Çorum’da Gökhan T. ve Oktay A. isimli iki yurttaş hayatına son verdi. Oktay A’nın eşi maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin dahi olmadığını söyledi.

Çorum’un Bahçelievler Mahallesi’nde Gökhan T. Ve Oktay A. isimli iki yurttaş intihar etti. Gökhan T’den haber alamayan yakınları 16.30 sıralarında polise başvuruda bulundu. Bunun üzerine belirtilen adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile balkonundan içeriye giren polis ve sağlık ekipleri Gökhan T.’yi asılı halde buldu. Gökhan T.’nin yaşamına son vermeden hemen önce üç yaşındaki kızına "Seni seviyorum kızım. Özür dilerim" şeklinde not bıraktığı ortaya çıktı.

AYNI MAHALLE İKİ AYRI İNTİHAR

Saatler 17.30’u gösterdiğinde ise yine Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir olay yaşandı. 33 yaşındaki Oktay A. evinde cansız halde bulundu.

‘YİYECEK YEMEĞİMİZ YOKTU’

Polis, Oktay A’nın eşi ile yaptığı görüşmede maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, bugün de çocuğunun eşyalarını almak için babası ile tekrar evine geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini cansız halde bulduklarını söyledi.