Aydın'da kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararı aldırdığı Dinçer Özden tarafından katledildi!

Aydın'da kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararı aldırdığı Dinçer Özden tarafından katledildi!

Aydın'da, Sinem Kaya isimli kadın, kendisine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı aldırdığı Dinçer Özden tarafından katledildi.

Aydın'a bağlı Efeler ilçesinin Güzelhisar Mahallesi'nde, Sinem Kaya, kendisine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı aldırdığı Dinçer Özden tarafından sığındığı kuaförde tabancayla öldürüldü.

Kendisine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı aldırdığı Dinçer Özden tarafından takip edildiğini fark eden Kaya, bir kuaföre sığındı. Özden, kuaföre giren Kaya'ya 7 el ateş etti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen Sinem Kaya kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kaya'nın cansız bedeni Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Katil Dinçer Özden ise, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DAHA ÖNCE HAPİS KARARI VERİLMİŞ

Ses gazetesinde yer alan habere göre, Kaya'nın koruma kararı aldırmasının ardından Özden'in eve gelerek ölümle tehdit etmesi üzerine, hakkında bir aylık koruma tedbirini ihlal ettiği gerekçesiyle Özden hakkında üç günlük zorlama hapis kararı verildiği ortaya çıktı.

DAHA FAZLA