Aydın'da kadın cinayeti: İş arkadaşı tarafından katledildi

Aydın'da kadın cinayeti: İş arkadaşı tarafından katledildi

Aydın'da Okan D. isimli erkek, kendisine borç para veremeyeceğini söyleyen iş arkadaşı Nurhan Erkan'ı kendi evinde katletti.

Aydın'ın Köşk ilçesinde Okan D. isimli erkek, iddiaya göre borç para istemek için evine gittiği iş arkadaşı Nurhan Erkan'dan olumsuz cevap alınca, Erkan’ı bıçakladı. Saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybederken, Okan D. ise gözaltına alındı.

İncir fabrikasında çalışan Okan D., iddiaya göre borç para istemek için iş arkadaşı olan Nurhan Erkan'ın evine gitti. Erkan ve Okan D., bir süre konuştuktan sonra, Erkan'ın borç para veremeyeceğini söylemesi üzerine Okan D., Nurhan Erkan'ı bıçakladı. Gürültü üzerine odasından çıkan oğlu S.E. çığlık atınca Okan D. hızla evden kaçtı.

Çığlıkları duyan komşular durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan Nurhan Erkan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, görgü tanığı Erkan'ın oğlu S.E.'nin ifadesi doğrultusunda saldırganın Okan D. olduğunu belirledi.

Okan D, yakalanarak gözaltına alındı. Okan D, polis merkezinde verdiği ilk ifadesinde paraya ihtiyacı olduğunu ve Nurhan Erkan'ı, kendisine borç para vermediği için çıkan tartışmanın ardından bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DAHA FAZLA